Ισόπαλο το ντέρμπι πρωτοπόρων του Προαστείου (photos)

Γήπεδο Προαστίου: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Κακαφώνης Μιχαήλ, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Νίκη Προαστίου και Άρη Πατρών, σε ένα ματς δύσκολο και για της δύο ομάδες και με μεγάλο ενδιαφέρον στη βαθμολογία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την υπεροχή του αγώνα, καθώς είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, ένα δοκάρι του Γεωργαντόπουλου και ένα ακυρωθέν γκολ του Γιάννη Σπανού στο 33′

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά η Νίκη Προαστίου στο παιχνίδι για 20 λεπτά, πίεζε την ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς και είχε μια τεράστια ευκαιρία για γκολ με τον Θεοδωρακόπουλο Παναγιώτη, ο οποίος μετά από κόρνερ έκανε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Αναστασοβίτης έδιωξε την μπάλα στη γραμμή με εξαιρετική επέμβαση.

Οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτητή του αγώνα κυρία Αντωνίου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πατρώνη για ένα μαρκάρισμα που έγινε μέσα στην περιοχή, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Για τους φιλοξενούμενους, ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Λιμάτσι και στην ακριβώς επόμενη φάση για ένα χέρι πέναλτι που δεν δόθηκε επίσης και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Στην επόμενη αγωνιστική η Νίκη Προαστίου παίζει στο Α. Κάνιστρας με τον Κεραυνό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον Β όμιλο, ενώ ο Άρης υποδέχεται την θύελλα Αιγίου στο γήπεδο Προσφυγικών.

Το φίλμ του αγώνα :

17′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σπανός έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

20′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπίσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γεωργαντόπουλος έκανε το μονοκόμματο σουτ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

33′ Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Σπανό, αλλά ο πρώτος βοηθός Κακαφώνης σήκωσε το σημαιάκι και το γκολ ακυρώθηκε.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μητρόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

55′ Εκτέλεσε απευθείας το φάουλ ο Χρυσανθακόπουλος, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

59′ Απίστευτη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Χρυσανθακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος Παν έκανε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Αναστασοβίτης έκανε μεγάλη επέμβαση πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

74′ Ο Πατρώνης δέχτηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά η Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και ανθρώπων της Νίκης.

87′ Έπειτα από το σουτ που έκανε ο Σπανός από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, ο Θεοδωρόπουλος έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Λιμάτσι με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης Σπυρόπουλος σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Άρη, καθώς όπως υποστηρίζουν, δεν υπήρχε οφσάιντ του Λιμάτσι και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

88′ Νέες έντονες διαμαρτυρίες για τους παίκτες και τους ανθρώπους του Άρη για χέρι πέναλτι, καθώς όταν έκανε το σουτ ο Σπανός έξω από την περιοχή, όπως υποστηρίζουν η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού, ωστόσο η κυρία Αντωνίου έδειξε πως συνεχίζετε το παιχνίδι.

Συνθέσεις
Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης) : Θεοδωρόπουλος, Ζεκιάι (85′ Καψής), Χρυσανθακόπουλος, Τζώρτζης, Πολύδωρος, Θεοδωρακόπουλος Χριστ., Φούντος (69′ Πατρώνης), Ντζάνης, Θεοδωρακόπουλος Παν., Αντωνόπουλος (90′ Μοσχόπουλος, Παπαδιονυσίου (69′ Παπαχριστόπουλος)

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούμπαλης, Θωμάς (68′ Σιδέρης), Μητρόπουλος (77′ Μαντάς), Μπίσα (68′ Λιμάτσι), Γεωργαντόπουλος, Σπανός

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση