Και ξαφνικά παραίτηση Σωτηρόπουλου στην Παναχαϊκή!

Από το πουθενά έσκασε ανακοίνωση παραίτησης του Γιώργου Σωτηρόπουλου από την Παναχαϊκή.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ την τελευταία τετραετία (2018-2022 με μικρά διαλλείματα), ανακοίνωσε την αποχώρηση του ευχαριστώντας τον Πέτρο Σταθάκη, αλλά μίλησε για θέματα αξιοπρέπειας, σεβασμού, ήθους και αρχών αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τον ενόχλησε και έφτασε σε αυτή την απόφαση.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών λέει διάφορα, ωστόσο ο Σωτηρόπουλος τόνισε ότι η διοίκηση γνωρίζει καλά τους λόγους της αποχώρησης του.

Δε χρειάζεται να κάνουμε ειδική αναφορά για το τι έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην ομάδα, καθώς οι υπηρεσίες του και η παρουσία του στην ομάδα είναι άξιες αναφοράς από όλους διαχρονικά.

Η σχετική ανακοίνωση του πρώην πλέον γραφείου τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

“Σας ανακοινώνω την αποχώρηση μου από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Οι λόγοι που προχώρησα σε αυτή την απόφαση είναι γνωστοί στη διοίκηση και θα αρκεστώ σε αυτό. Έχω δείξει έμπρακτα άπειρες φορές πόσο αγαπώ, σέβομαι και τιμώ την ομάδα μέσα στην οποία έχω μεγαλώσει από μικρό παιδί. Δε θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι, ούτε θα συστηθώ ξανά. Έχω δώσει τα διαπιστευτήρια μου με τη στάση μου στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Ευχαριστώ τον κ. Πέτρο Σταθάκη για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς υπήρχε σημείο επαφής και συνεννόησης κάτι που έκανε σαφώς πιο εύκολη τη δουλειά μου. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι θέματα που αφορούν το σεβασμό, την αξιοπρέπεια, το ήθος και τις αρχές μου δεν τα διαπραγματεύομαι ποτέ και για κανέναν.”