Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: «Καυτές» οι επόμενες ημέρες στα μεταγραφικά

Δυνατός θέλει να είναι και τη νέα σεζόν, στη μεγάλη τοπική κατηγορία ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. Κατά πολλούς ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που «αδίκησε» τον εαυτό της τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι οφ ανόδου.

Όπως και να έχει η περσινή σεζόν τελείωσε και ο Κεραυνός παραμένει μια ομάδα η οποία έχει καθιερωθεί με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος βρίσκεται στην τελική ευθεία της έναρξης του σχεδιασμού. Η διοίκηση, πριν λίγο καιρό με συνοπτικές διαδικασίες διατήρησε τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο στο «τιμόνι».

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει ορισμένες «βολιδοσκοπήσεις», ωστόσο όλα αυτά έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα και κινούνται στη “σφαίρα” περισσότερο των διερευνητικών επαφών. Επισήμως η διοίκηση περιμένει να ολοκληρωθούν οι διεργασίες, να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός και ακολούθως να ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού. Ουσιαστικά η πρώτη προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις παικτών.

Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει όμως με τον Ανδρέα Λαζανά που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Αχαϊκής, αλλά και με το Δημήτρη Μανθόπουλο που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Χρήστο Καραπίτσο.