Λύκοι Αιγιάλειας: Ετοιμάζεται ο αθλητικός χώρος στο νέο λιμάνι Αιγίου

Το όραμα των Λύκων Αιγιάλειας για τη δημιουργία του πρώτου ανοικτού καλοκαιρινού αθλητικού χώρου στο Αίγιο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά μετά από 1,5 χρόνο επιμονής και προσπάθειας. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του ’22 έκανε το πρώτο ουσιαστικό βήμα ολοκλήρωσης, αθόρυβα όπως ξεκίνησε.

Δίπλα στο νέο λιμάνι του Αιγίου φτιάχτηκε η βασική υποδομή για το γήπεδο Beach Soccer / Beach Volley καθώς, μετά από μεγάλη προσπάθεια με το «τέρας» της γραφειοκρατίας, κατασκευάστηκε ο αγωνιστικός χώρος.

Ένα όραμα που δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν δεν το «αγκάλιαζε» η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαρία Ιατροπούλου, η οποία έτρεχε να λύσει τα συνεχή γραφειοκρατικά προβλήματα που εμφανίζονταν.

«Μπορεί αυτά τα προβλήματα να καθυστέρησαν πάρα πολύ και να μην προλάβαμε ούτε έναν αγώνα να κάνουμε, αλλά, όπως θέλουμε να λέμε, με θετική διάθεση πολύ αργά για φέτος, πολύ νωρίς για του χρόνου.

Στόχος μας τη νέα χρονιά να είναι όλα έτοιμα ώστε ο χώρος να είναι πλήρως λειτουργικός και διαθέσιμος για άθληση και παιχνίδια, πάντα σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο.

Μαρία Ιατροπούλου, ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κατέβαλες, η προσπάθεια ακόμα συνεχίζεται αλλά υποσχόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για να σε δικαιώσουμε !», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος.