«Ματσάρα» στο Σαραβάλι με νικητή τον Ατρόμητο Πατρών στις καθυστερήσεις (photos)

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας» : Αποστόλης Νικολόπουλος

ΑΕ Πάτρα 2005-Ατρόμητος Πατρών 3-4 (25′, 32′ Ρηγόπουλος, 81′ Τσιούστας / 21′, 49′, 94′ Ανδρεόπουλος, 40′ Γραμματικόπουλος)

Διαιτητής : Xρονάς (Μπαλτάς-Ασημακόπουλος)

Σε ένα ματς με απίστευτη τροπή ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε το απόγευμα με 4-3 εκτός έδρας της Α.Ε. Πάτρα 2005 για την 6η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας και συνέχισε να σκαρφαλώνει βαθμολογικά.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να σημειώνει χατ-τρικ, τον Ρηγόπουλο της Πάτρας 2005 να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, σημειώνοντας δύο όμορφα γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για την διαιτησία, για το πέναλτι που δόθηκε στο 40ο λεπτό.

Το Φιλμ του Αγώνα:

4΄ Κόρνερ του Μαντά, κεφαλιά του Τσίμπιτση «έστρωσε»  την μπάλα στον Γραμματικόπουλο που έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

6΄ Σέντρα του Κωστή από τα αριστερά, Μαντάς έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

21΄ Ωραία ενέργεια του Κωστή από τα αριστερά «άδειασε» με ποδιά τον προσωπικό του αντίπαλο και «σέρβιρε» στον Ανδρεόπουλο που με προβολή έκανε το 0-1.

24΄ Καλό σουτ του Βουρλούμη η μπάλα όμως κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

25΄ Καλό σουτ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασακόπουλου για το 1-1.

27΄ Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Παναγόπουλο, να σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά ο Αθανασακόπουλος έδιωξε σωτήρια.

32΄ Εκπληκτική προσπάθεια του Ρηγόπουλου που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο. Ο σκόρερ έκανε απίστευτη κούρσα και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-1 στην κόντρα επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διαμαρτυρηθεί προηγουμένως για πέναλτι.

39΄ Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ύστερα από «τζαρτζάρισμα» του Παναγιωτόπουλου με τον Μαντά. Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους, ότι δεν υπήρχε καν παράβαση.

40΄ Ο Ανδρεόπουλος θα αναλάβει να εκτελέσει το πέναλτι, θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, στην συνέχεια της φάσης ο ίδιος παίκτης θα σημαδέψει και πάλι το δοκάρι και στην επαναφορά ο Νίκος Γραμματικόπουλος θα κάνει το 2-2. Έντονες διαμαρτυρίες και πάλι για τους γηπεδούχους, καθώς όπως υποστηρίζουν, προηγήθηκε οφσάιντ, αλλά ο Χρονάς έδειξε σέντρα.

46΄ Ελάχιστα άουτ το πλασέ του Βουρλούμη, ύστερα από προσπάθεια του Ρηγόπουλου.

49΄ Ωραία συνεργασία Γραμματικόπουλου με Ανδρεόπουλο και άψογο πλασέ του τελευταίου για το 2-3, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Θανόπουλου.

56΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά στην γωνία του ο Θανόπουλος.

71΄ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Σταματέλο, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε εκ νέου κόρνερ.

74΄ Σέντρα ακριβείας του Δ. Χριστόπουλου, αλλά ο Ανδρεόπουλος δεν θα μπορέσει να βρει γεμάτα την κεφαλιά και να την στείλει στα δίχτυα.

77΄ Σέντρα του Σταματέλου, κεφαλιά του Ξυπολιά, η μπάλα κόρνερ.

78΄ Σέντρα του Λαγού, κεφαλιά του Αβραμόπουλου ελάχιστα άουτ.

80΄ Διαγώνιο σουτ του Κωστή από τα αριστερά, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Θανόπουλος.

81΄ Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Βουρλούμη, κεφαλιά του Τσιούστα από κοντινό σημείο και 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

83΄ Στην αντεπίθεση με Σταματέλο οι γηπεδούχοι θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πάνω από την εστία.

88΄ Ωραία έμπνευση του Ρηγόπουλου που θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Αθανασακόπουλου που θα διώξει σε κόρνερ.

90΄ Ατομική ενέργεια και ντρίμπλα του Γραμματικόπουλου που θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο θα σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Θανόπουλος θα διώξει εντυπωσιακά.

94΄ Οι φιλοξενούμενοι θα «κρύψουν» την μπάλα αρχικά με τον Μπακόπουλο να δίνει στον Γραμματικόπουλο, αυτός στον Κωστή που θα βγάλει σε θέση βολής τον Ανδρεόπουλο για το 3-4.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Τσιούστας, Σοφιανός (64΄ Αγγελόπουλος), Αβραμόπουλος, Νάσης, Αγκαράϊ, Παναγόπουλος (61΄ Ξυπολιάς), Βουρλούμης, Ρηγόπουλος, Παπαπέτρος (73΄ Λαγός), Παναγιωτόπουλος (51΄ Σταματέλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Γερογιάννης, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Παπαδόπουλος (38΄ Ν. Παπαγεωργίου-88΄ Μπακόπουλος), Τσίμπιτσης, Β. Παπαγεωργίου (68΄ Π. Γκότσης), Μαντάς, Κωστής, Γραμματικόπουλος, Ανδρεόπουλος.