Με στόχο την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Κολοσσό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει σήμερα στο κλειστό της Περιβόλας τον Κολοσσό Ρόδου Hotels (20:15, ΕΡΤ3) και θέλει να φτάσει στη δεύτερη φετινή νίκη.

Ο Απόλλων Carna μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Καρδίτσας Ιαπωνική, ηττήθηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια του από τον Άρη Midea εντός και την ΑΕΚ Betsson εκτός έδρας. Ο απολογισμός του 1-2 στους πρώτους τρεις αγώνες του, είναι ο πιο συνηθισμένος για τον Απόλλωνα Carna αφού σημειώθηκε για 11η φορά στις 19 σεζόν του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Όπως ο αντίπαλος του, έτσι και ο Κολοσσός H Hotels πήρε το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Περιστέρι bwin και έχασε τα δύο επόμενα από το Λαύριο Megabolt εκτός και τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Είναι η 7η φορά στις 18 σεζόν της ομάδας της Ρόδου στην Basket League που είχε απολογισμό 1-2.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Με τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο, αφού τα 11 από τα 16 παιχνίδια τους κρίθηκαν υπέρ των εκάστοτε γηπεδούχων, η ιστορία μεταξύ της ομάδας της Πάτρας και εκείνης της Ρόδου, είναι σχετικά ισορροπημένη. Ο Απόλλων Carna έχει ένα προβάδισμα χάρη στην υπεροχή που έχει στα παιχνίδια που έγιναν στο γήπεδο του.

Οι «μελανόλευκοι» πήραν τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που έγιναν στην Πάτρα και έκτοτε οι δύο ομάδες πήγαν με το μοτίβο του «μία σου και μία μου». Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μάλιστα, κρίθηκαν με διαφορές 16-19 πόντων.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για την Κερκίδα Α κοστίζουν 15 ευρώ και τα εισιτήρια για την κερκίδα Β, Γ, Δ, είναι στα 10 ευρώ.

Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών μπορούν να εισέρθουν δωρεάν στο γήπεδο, όπως επίσης και οι αθλητές των ακαδημιών.