Με τέτοιες νίκες βλέπει παραμονή ο Αετός Ρίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 3’ Κατσιούρας

Σε ένα ματς για γερά νεύρα με δύναμη, πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες, ευκαιρίες εκατέρωθεν και ένταση εντός πλαισίων o Aετός Ρίου επικράτησε με 1-0 του Δία Σαραβαλίου στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής.

Ο Μιχάλης Κατσιούρας με ένα εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 0-1 μόλις στο 3ο ΄λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από ένα δοκάρι και για τις δύο ομάδες (Παπαχριστόπουλος για τον Αετό Ρίου), αλλά και από μια αποβολή έπειτα από ήπιο διαπληκτισμό πάνω στην ένταση της εξέλιξης του αγώνα με τους Μαρκεζίνη και Παπαχριστόπουλο στο 81ο λεπτό.

Ο Δίας απογοητεύει στη διαδικασία των πλέι άουτ, ενώ ο Αετός δείχνει ικανός να κυνηγήσει τη σωτηρία του, παρά τα άσχημα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου (80’ Χριστοδουλόπουλος), Νικολάου (33’ Σταθόπουλος), Τασσόπουλος (46’ Μαλτέζος), Καπερώνης, Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ζησιμόπουλος (75’ Κουραχάνης), Β. Παναγιωτόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κ. Καψάλης): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Σάχι, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος, Μαρουντάς, Μπουρίκας (76’ Μαρινάι), Μητρόπουλος, Βενιζέλος (60’ Κομπολίτης), Στάμος (65’ Παπαθανασόπουλος), Κατσιούρας.