Μια αποχώρηση στο Πάτραι

Μια αποχώρηση είχαμε στην ομάδα του Πάτραι, αφού παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Γερογιάννης, με τους “πράσινους” να ευχαριστούν τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του, με την παρακάτω ανακοίνωση :

Ο ΑΠΣ Πάτραι νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Γερογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και για το ήθος και τον υπέροχο χαρακτήρα του.

Ο Βασίλης Γερογιάννης, αγωνιζόταν στην ομάδα μας από τον Αύγουστο του 2020 στη θέση του δεξιού μπακ και σύνδεσε το όνομά του με ορισμένες από τις λαμπρές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου. Κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Αχαιας και 1 Κύπελλο Αχαιας , αγωνίστηκε ακόμα σε 1 Τελικό κυπέλλου Αχαιας, 2 Τελικούς Super Cup, 1η φάση Κυπέλλου Ελλάδος ενώ ήταν βασικό στέλεχος των «πράσινων» και στην πορεία τους στη Γ’ Εθνική.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα παρουσίας του στην ομάδα υπηρέτησε με εξέχοντα ζήλο και αυταπάρνηση την ιστορία και τα ιδανικά του συλλόγου και θα είναι για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας.

Βασίλη, εις το επανιδείν