Νέα εκτός έδρας νίκη για τον Εθνικό Πατρών (photos)

Γήπεδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Γκοτσόπουλος Αθανάσιος (Αγγελόπουλος Γεώργιος, Αργυρόπουλος Χρήστος)

Σκόρερ: 30′ 83′ Σπανός, 52′ Παναγόπουλος

Εύκολη νίκη και 2 στα 2 για τον Εθνικό Πατρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου, σκόραρε τρεις φορές με τα δύο τέρματα του Ανδρέα Σπανού και ένα του Παναγόπουλου και κράτησε ανέπαφη την εστία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Εθνικός στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στα προσφυγικά την πάντα δυνατή Νίκη Προαστίου, ενώ ο Δαβουρλής Κ92 επίσης υποδέχεται στην Αγυιά τη θύελλα Αιγίου.

Το φίλμ του αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Δαβουρλή, όταν ο Κουμπουρλης έδωσε στον Γασπαρινάτο, αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και ο Καλλιακμάνης έκανε ωραία απόκρουση και έδιωξε την μπάλα.

22′ Εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Πρέμτο, ο Καλλιακμάνης δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

27′ Δυνατό καλό σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή, ο Φατούρος έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές.

30′ Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, συγκλινε προς στη δεξιά πλευρά, βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

46′ Ευκαιρία για τον Δαβουρλή, όταν ο Πρέμτο εκτέλεσε το στο δεύτερο δοκάρι ο Ανδρικόπουλος έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

52′ Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν ο Παναγόπουλος υποδέχθηκε μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

83′ Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν έγινε το λαθος γύρισμα από τον αμυντικό του Δαβουρλή, ο Σπανός ήταν σε κενή εστία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Συνθέσεις
Δαβουρλής Κ92 (Νίκος Κοκοτσής) : Φατούρος, Κονταξής, Νταουσιάνης, Κορμπακής, Κριτσινέλιας, Σταματάκης Σπ. (45′ Φατούρος Ευαγ), Γασπαρινάτος, Σταματάκης Χρ., Κουμπουρλής (45′ Ανδρεοσόπουλος / 76′ Ζέρβας), Πρέμτο (85′ Καραβασίλης), Πρέντζας (45′ Ανδρικόπουλος)

Εθνικός Πολύτεκνος (Νίκος Τσολόπουλος) : Καλλιακμάνης, Νικολόπουλος, Τσίτσαρης, Ζησιμόπουλος, Νίκας, Χύσα, Παναγόπουλος (85′ Μπένετος), Χριστόπουλος, Σπανός (85′ Βγενόπουλος), Αναγνωστόπουλος (72′ Ψαθογιαννάκης), Μακρής (60′ Σωτηρόπουλος)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση