Δόξα Νιφορεϊκων : “Άγνοια κανονισμών και ανικανότητα”

Φωτογραφία αρχείου

Αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Ζήκου αλλά και του βοηθού Βαρελά, εξέφρασε με ανακοίνωση της η Δόξα Νιφορεϊκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

“Είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ, και η επιτροπή διαιτησίας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να μην μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι.

Ο 2ος βοηθός κ. ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ πρέπει να μάθει τους βασικούς κανόνες διαιτησίας, γιατί απ’ ότι φάνηκε σήμερα δεν τους γνωρίζει.

Σε ΤΡΕΙΣ περιπτώσεις υπέδειξε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ οφσάιντ, μην αφήνοντας την ομάδα μας να ισοφαρίσει τον αγώνα.

Ιδιαίτερα η 3η φάση ήταν καθαρή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Ο επιθετικός της ομάδας μας Νίκος Πυρρής έχοντας τη μπάλα στην κατοχή του ντριμπλάρει τον αντίπαλο αμυντικό και βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δόξας Παραλίας σε προφανή θέση για γκολ… όμως εκείνη τη στιγμή ο κ. Βαρέλας ανακάλυψε οφσάιντ.

Αν γνωρίζουμε τα βασικά του ποδοσφαίρου έναν αντίπαλο παίκτη που ντρίμπλαρε και ένας ο τερματοφύλακας ίσον δύο.

Επομένως ΟΦΣΑΪΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο διαιτητής κ. Ζήκος δεν προστάτεψε σε καμία φάση τον βοηθό του, με το να πάρει κάποια απόφαση πάνω του και παρασύρθηκε και αυτός από τη γενικότερη άσχημη εικόνα της σημερινής διαιτησίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία φάση του αγώνα που ενώ η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και είναι διεκδικούμενη, ο κ. Ζήκος έχει σφυρίξει επιθετικό φάουλ του ποδοσφαιριστή μας Κυριακόπουλου μην γίνει κάποιο λάθος και η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε ένα παιχνίδι αδικούμαστε από τη διαιτησία, είναι η πρώτη φορά όμως που αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε ανακοίνωση για να προστατέψουμε την ομάδα μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μην σέβεται την προσπάθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Δεν μιλήσαμε ποτέ για δόλο, αλλά για ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

ΥΓ. Ο μοναδικός που διασώθηκε από τη σημερινή τραγική εικόνα της διαιτησίας ήταν ο 1ος βοηθός Βασιλόπουλος Γιώργος.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Δόξας Παραλίας για τη φιλοξενία.

Δ.Σ ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ