Ψάχνει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη Μύκονο ο Παναιγιάλειος

Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα αναζητούν οι «μελανόλευκοι», μετά την επιστροφή τους στην Γ΄ Εθνική και το αρνητικό ξεκίνημά τους την προηγούμενη Κυριακή στην Ερμιόνη. Η Αιγιώτικη ομάδα, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (24/9 – 15:30) στο Δημοτικό Κορφου Κυκλάδων την ΑΕ Μυκόνου, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Νίκος Μανούρας και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο «μελανόλευκος» τεχνικός, που δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες των Τ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Λιάτου που είναι τραυματίες, ανακοίνωσε την 20αδα που θα ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής για το νησί των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα τη «μελανόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Ι. Παπαδόπουλος, Χάμος, Σανδραβέλης, Πλατυκώστας, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Βήτος, Κοτσόκολος, Μαυρόπουλος, Ξινός, Τσεκούρας, Βασίλτσης, Μαχαίρας, Λουκάς, Γκίκα, Πατρώνης, Μακρής, Τρέσα, Βιλανάκης και Σκούτας.

Διαιτητής του παιχνιδιού έχει οριστεί ο Ιωάννης Γκαϊτατζής του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Γιώργο Μπακογιάννη του ίδιου συνδέσμου και Ζαχαρία Θεοδοσάκη του συνδέσμου Λασιθίου.

  • Το παιχνίδι της Αιγιώτικης ομάδας θα μεταδοθεί διαδικτυακά και για το link της τηλεοπτικής μετάδοσης θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από το σάιτ του συλλόγου