Νίκη μετά από ένα μήνα αποχή για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

(φώτο αρχείου)

Μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στην Γ΄ Κατηγορία σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στην Άβυθο με 2-1.

Τα τέρματα για την Φλόγα σημειώθηκαν απο τον Άγγ.Κουτσουμπελίτη στο 22′ και από τον Χάϊδα στο 33′,για να μειώσει στο 79′ η Άβυθος σε 1-2 με τον Μπιρμπίλη.

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για την Φλόγα Κ.Κ., έφτασε τους 5 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αρχής γενομένης με την αυριανή εντός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση στις 15:00 στο γήπεδο της Αγυιάς με τα Ψηλαλώνια.

Υπενθυμίζουμε πως η Φλόγα τελευταίας φορά αγωνίστηκε στις 8/1 (2-2) με την Αυτόνομη ΠΟ. Εν συνεχεία όλα τα παιχνίδια αναβλήθηκαν, καθώς η ομάδα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα λόγω του μητρώου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει άδεια τέλεσης αγώνα.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και στο στρατόπεδο της ομάδας δηλώνουν έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται Τετάρτη-Κυριακή, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς