Ξεκίνημα με όνειρα για κάτι καλό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ρίχνεται αύριο Κυριακή στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, υποδεχόμενος (15:00) στην έδρα του στην πρεμιέρα τον Τηλυκράτη Λευκάδας και στόχο έχει να ξεκινήσει με το δεξί.

Το ματς ορίστηκε να σφυρίξει ο Π. Κακρίδης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Μπουρτζοβνίτη-Κλεπετσάνη του ίδιου συνδέσμου. Ο Ανδρέας Ζήκος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αντώνη Σαρρή και Μάριου Καραμπούλα.

Οι «εκλεκτοί» που θα έχει στην  αποστολή είναι οι εξής: Μ. Μικές, Μπαρδάκης, Λ. Μικές, Σίδερης, Καπετανάκης, Καϊμακάς, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσεκούρας, Ν. Βλασσόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής, Σκούρτας, Καλιτσουνάκης.

Ενισχυμένος με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές

Ο Διαγόρας, η ομάδα των Βραχνεΐκων, είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι και με όπλο του πάντα το γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε είναι ο Νίκος Βλασόπουλος και ο Γιάννης Σκεπετάρης που ήρθε από τη Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας καταγράψει συμμετοχές με την Παναχαϊκή.

ΗΡΘΑΝ: Ν. Βλασόπουλος (Αναγέννηση Δερύνειας), Καλλιτσουνάκης (Ρεθυμνιακός), Καϊμακάς (Θύελλα Πατρών), Καράμπουλας (Παναιγιάλειος), Σκεπετάρης (Παναχαϊκή), Αποστολόπουλος (Θύελλα Πατρών), Μ. Μικές (Παναχαϊκή), Λ. Μικές (Αμβρακικός Λουτρού), Σκούρτας (Αχαϊκός), Ντούβλης (Αχαϊκή), Σακελλαρόπουλος (Αχαϊκή), Δημόπουλος (Νίκη Προαστείου), Μπάδας (Δίας Σαραβαλίου), Δημόπουλος (Νίκη Προαστείου), Αλιφιεράκης (Πλατανιάς), Παπαϊωάννου (Παναργειακός),

ΕΜΕΙΝΑΝ: Mπαρδάκης, Σιδέρης, Σταυρόπουλος, Σαρρής, Τσεκούρας, Γκολφινόπουλος, Σ. Δημόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Α. Αλεξανδρής, Καπετανάκης, Δ. Αλεξανδρής,

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ: Μπαμπούνης (Παναχαϊκή), Λούσκος (Παναχαϊκή), Β. Βασιλόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας), Ούτσικας, Ν. Βασιλόπουλος (Αναγέννηση Πατρών), Δελδήμος (Ελπίδα Σαπών), Γαβριήλ (Ίκαρος Πετρωτού), Θανόπουλος (ΑΕΡ Αφάντου), Γ. Αβραμόπουλος (Α.Ε. Πάτρα 2005), Κατσιγιάννης (ΑΠΣ Πάτραι), Κούσουλας (Ναυπακτιακός Αστέρας), Ρούνης (Αίας Γαστούνης), Μπακατσέλος (Πανμοβριακός), Σ. Βασιλόπουλος (δανεικός Αστέρας Τσουκαλεΐκων).

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας

«Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και σας θέλει όλους δίπλα.

Στη γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους (δείχνοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού) και σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών. Στο γήπεδο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Εισιτήρια θα υπάρχουν κατά την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (εμβολιασμένοι-νοσήσαντες).

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί, στιγμές που αξίζουν για την ιστορία αλλά και το μέλλον του Διαγόρα».