Ξεκινάει μία κρίσιμη τριάδα αγώνων για τον Παναιγιάλειο

Μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της γνωστής διπλής αναβολής του εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Πατρών, οι «μελανόλευκοι» επιστρέφουν και πάλι στην αγωνιστική δράση με εντός έδρας παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί σήμερα, Κυριακή (5/3 – 16:30) στο δημοτικό στάδιο την Αστραπή Ψαροφαίου/Αετό, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Ένα παιχνίδι το οποίο, μετά τις δύο αναβολές του αγώνα με τον Εθνικό, αποτελεί την αφετηρία μιας σημαντικής-κρίσιμης τριάδας παιχνιδιών που έχει να δώσει ο Παναιγιάλειος (ένα εντός και δύο εκτός) το επόμενο 10ήμερο, με τις ομάδες που τον ακολουθούν και η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά για την διεκδίκηση των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Θόδωρος Ανδριόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση τον Ροδόπουλο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο φυσικός χλοοτάπητας του δημοτικού σταδίου που είναι σε πολύ κακή κατάσταση.