Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp τερματοφυλάκων (pics)

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp τερματοφυλάκων που διοργάνωσαν οι Αναστάσιος Καραβίας και Θανάσης Χάχαλης στις εγκαταστάσεις του Δία στα Ζαρουχλέϊκα.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, το camp τερματοφυλάκων πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι νεαροί αθλητές να κάνουν προπόνηση ατομικής βελτίωσης, έχοντας την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση των μέτρων. Για το λόγω αυτό, ο αριθμός των παιδιών στα τμήματα ήταν περιορισμένος.

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή την περασμένη Παρασκευή που πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα του προγράμματος, οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αθλητικό υλικό από την πρώτη ημέρα προπόνησης, ενώ σε κάθε προπόνηση δινόταν νερό και χυμός προσφορά της εταιρίας διανομών «Κυριαζής».

Κατά τη διάρκεια του camp, τους νεαρούς κίπερ επισκέφθηκαν διατροφολόγος, ψυχολόγος και γυμναστής, μιλώντας στους αθλητές. Την περασμένη Παρασκευή μίλησε στους νεαρούς κίπερ η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, κοινωνιολόγος και εγκληματολόγος, Ματίνα Λαδικού (artofmind.gr), κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ομιλία της.

Μάλιστα στην τελετή λήξης του camp οι διοργανωτές μέσω κλήρωσης έδωσαν στους συμμετέχοντες 8 σακίδια με προπονητικό υλικό προσφορά της Καραβίας – Scrap Metal (ανακύκλωση – 690.9553837 690.9553838) και γάντια της εταιρίας VF. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς: ΜΕΚ (ένδυση), Καραβίας – Scrap Metal, Διανομή Κυριαζής, Beans • Your Coffeeshop (του Κιρόσιμου) και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις (Δίας Ζαρουχλέικα).

Δείτε φωτογραφικό υλικό στην επίσημη σελίδα του patragoal.gr στο facebook.