Ομάδες ενός… κατώτερου Θεού!

Περίπου δύο μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα έχουν μείνει στο Α.Ο. Σκεπαστού, αφού η ομάδα της ορεινής Αχαΐας, έχει να δώσει ματς από τις 4/12 όταν και είχε ηττηθεί στην Πάτρα στο γήπεδο Αχιλλέα από την ΑΕΚ Πατρών με 3-0. Έκτοτε, κάτι αναβολές λόγω καιρού, τα ρεπό και οι αναβολές λόγω μη ορισμών διαιτητών έχουν φέρει σε δεινή θέση την ομάδα της επαρχίας των Καλαβρύτων.

Δεν είναι όμως η μόνη. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και ο Σπάρτακος που έχει να παίξει από τις 18/12 και θα δώσει επίσημο ματς (πρώτα ο Θεός) στις 29 Ιανουαρίου. Σε δεινή θέση βρίσκεται και ο Αστέρας Λεοντίου ο οποίος μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω κατηγορία με ότι αυτό συνεπάγεται. Συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι, το οποίο ήταν το Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στην Περιβόλα στις 22/12.

Θα κληθεί και αυτός στις 29/1 να δώσει ματς μετά από 40 ημέρες αγωνιστικής απραξίας. Αν συνυπολογίσουμε τον μεγάλο χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω του κορονοϊού, αυτές οι ομάδες είναι κινητές «βόμβες». Ποδοσφαιριστές πειραματόζωα, που κινδυνεύουν άμεσα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ήδη φημολογείται ότι θα υπάρξει αποχώρηση ομάδας από το εν λόγω πρωτάθλημα το οποίο έχει υποβαθμιστεί και έχει αφεθεί τελείως στην τύχη του. Κακώς βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά οργανωμένα σωματεία που υπερτερούν σε οργάνωση ακόμα και από ομάδες Α΄ Κατηγορίας.