Ο κόσμος πρέπει να την στηρίξει τώρα όσο ποτέ άλλοτε!

Σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα που αρκετές φορές ξέφυγαν από τα όρια μιας φιλικής αναμέτρησης, η Παναχαϊκή κέρδισε με 1-0 το Αιγάλεω και επέστρεψε στις νίκες.

Η εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος ήταν καλή και οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Τα μουρμουρητά και οι φωνές δεν ωφελούν σε τίποτα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία οι οποίοι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια από τον περασμένο Ιούλιο.

Αφήνουμε πίσω λοιπόν, τις “κακές” εμφανίσεις που έχουν περάσει και γυρίζουμε σελίδα. Oύτως ή άλλως η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο μονταρίσματος. Αν ξεκινήσει με νίκες στο πρωτάθλημα, κανείς δεν θα θυμάται τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες του καλοκαιριού.

Τέρμα πια τα μουρμουρητά και οι φωνές προς τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά, ενωμένοι όπως πάντα για την εκπλήρωση των στόχων και την απονομή δικαιοσύνης! Η διοίκηση στηρίζει τον Ελευθερόπουλο, τους παίκτες και θέλει τον κόσμο να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του. Τα 87 εισιτήρια διαρκείας δεν είναι αριθμός που αρμόζει στην Παναχαϊκή. Οι περισσότερες μεταγραφές που έγιναν ήταν επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Από το ξεκίνημα της σεζόν γράφουμε ότι φέτος θα είναι μια χρονιά που δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Οι «κοκκινόμαυροι» είναι ικανοί για το καλύτερο, έχοντας παίκτες προσωπικότητες. Όμως είναι αλήθεια ότι φέτος είναι χρέος για τους φίλους της ομάδας της Πάτρας να της συμπαρασταθούν. Να της δείξουν τη στήριξή τους με πράξεις, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Ο κόσμος πρέπει να δείξει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της ομάδας. Η ιδέα της Παναχαϊκής είναι μεγαλύτερη από κάθε συναίσθημα που γεννάει αυτή η ομάδα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι και παρά τις πίκρες που νιώθουν, πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να της δείχνουν ότι δεν θα μείνει ποτέ να πολεμάει μόνη της.