Πάει ο παλιός ο Ατρόμητος Πατρών, έρχεται ο νέος…

Η φιλοσοφία του Ατρομήτου Πατρών το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε και θα παραμείνει ίδια, αφού η συνταγή είναι πετυχημένη.

Το σωματείο φέτος δουλεύει με παίκτες που βγάζει από την Ακαδημία. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Βασίλης Φίλιππας προσπαθεί καθημερινά και χωρίς σταματημό, με σκοπό οι νεαροί παίκτες να βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο.

Δεν είναι λίγοι οι νεαροί που στελεχώνουν αυτή τη στιγμή την αντρική ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου.

Παιδιά που έχουν ταλέντο και φυσικά πολύ όρεξη για δουλειά. Ο Βασίλης Φίλιππας έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον Ατρόμητο και έτσι θα παλέψει φέτος, χωρίς φανφάρες και τα υπέρογκα ποσά που δίνονταν τα τελευταία χρόνια για ποδοσφαιριστές.

Φυσικά έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και του προέδρου της ομάδας κ. Νεκτάριου Σκόνδρα, του γενικού γραμματέα, Γιώργου Γεροντίνη και όλων των υπολοίπων που έχουν μεγάλη αγάπη για τα νέα παιδιά και προσπαθούν και ο ίδιοι για την εξέλιξή τους.

Ο γενικός γραμματέας του Ατρομήτου Πατρών, Γιώργος Γεροντίνης τονίζει στο patragoal.gr: «Η ομάδα μας έχει αλλάξει φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα. Κάθε ημέρα που περνάει, φαίνεται εντός του συλλόγου και προσπαθούμε και επικοινωνιακά να το δείξουμε στον κόσμο της Πάτρας. Τα ματς φέτος στα Ζαρουχλέικα είναι γιορτή με αρκετό κόσμο, με βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις. Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε, είτε οικονομικά, είτε με την παρουσία τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο Γιώργο Κουρλέση που τρέχει για όλα. Είναι από τους ανθρώπους που αξίζουν συγχαρητηρίων και ο κόσμος πρέπει να τους μαθαίνει».