Πήρε «τρίποντο» για πλέι οφ στον Αγ. Βασίλειο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος πέρασε σαν… Μαύρη Θύελλα από τον Άγιο Βασίλειο, επικρατώντας του γηπεδούχου Κεραυνού με 2-0. Η Αιγιώτικη ομάδα πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, έφθασε σε μία άνετη και δίκαιη νίκη διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί που έχει «χτίσει». Με το έβδομο συνεχόμενο «τρίποντο» ο Παναιγιάλειος κέρδισε και το δικαίωμα να απομακρυνθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» των δύο θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ για τον υπερπρωταθλητή Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Ωστόσο παρά την αναμφισβήτητη ανωτερότητά του, στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να έχει τις σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Κάτι το οποίο άλλαξε στην επανάληψη, όπου έγινε και πιο πιεστικός.

Παρότι ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της Αιγιώτικης ομάδας ως οφσάιντ (64΄) και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούνα (71΄), στο 77΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη… ύποπτο Βαγγέλη Γκάτση. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί. Αντίθετα η ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου συνέχισε να είναι απειλητική και εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο τους χώρους που είχε αφήσει ο Κεραυνός που προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Αθανασόπουλου, στο 86΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-2) με κοντινό πλασέ του Σκούτα.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Τσάπαλος, Χαλκιόπουλος, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας (89΄ Σοφιανός), Καραχανίδης, Κούστα, Ντόμας, Γραμματικόπουλος, Αργυρόπουλος, Καϊμακάς (50΄ λ.τ. Σαρρής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Χούσα, Κοτσόκολος, Μπούνας, Αρβανίτης (87΄Τσεκούρας), Α. Σπανός (80΄ Σκούτας), Γκάτσης (87΄ Μιχ Σπανός), Λιάτος.