Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο Διαβολίτσι

Με την ψυχολογία στα ύψη και το καλό κλίμα που επικρατεί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Διαβολιτσίου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή. Η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική και είναι εμβόλιμη και ο ΑΟΔ έχει δύσκολη αποστολή κόντρα σε μία ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο.

Το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου έχοντας μία ισοπαλία στην πρεμιέρα 3-3 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα εκτός έδρας και την επιβλητική νίκη την Κυριακή με 6-1 κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού.

Άπαντες, γνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα κόντρα στην ιστορική ομάδα και παρά τις απουσίες που υπάρχουν είναι αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έλβις Γκελκέρια και Φώτη Μπαλόπουλο (υπέστη μυικό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες). Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς κάνουν οι Πάρης Τσιγαρίδης και Γιώργος Μουλιάτος με την συμμετοχή τους να είναι εξαιρετική δύσκολη.