Περιβόλα: Πήρε άριστα στη διαχείριση της κρίσης, νέα μεταγραφή

Μετά την ισοπαλία (2-2) στο γειτονικό ντέρμπι με τον Παναχαϊκός, η Περιβόλα επέστρεψε με μία μεστή εμφάνιση απέναντι στην Α.Ε. Ροϊτίκων και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα φάνηκε να μην είναι καθόλου επηρεασμένη στο παιχνίδι με την Α.Ε. Ροϊτίκων, κάτι που αναδεικνύει την ηρεμία μετά την ανέλπιστη ισοπαλία με τον Παναχαϊκό, δεν είχε το άγχος που θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να κουβαλάει, έπειτα από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα και με μεθοδικότητα και συνέπεια στο πλάνο κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με 3-1.

Οι προσωπικότητες στα αποδυτήρια των “πρασίνων” είναι πολλές, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο ούτε εκείνες φαίνεται να επηρεάστηκαν, ίσα-ίσα εξοπλίστηκαν με τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και κατέβαλαν μία από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλό τους, την Α.Ε. Ροϊτίκων υποχρεώνοντας της σε απώλεια βαθμών.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αν στο στρατόπεδο του συλλόγου συνεχίσουν ως προς αυτή την κατεύθυνση, μόνο κέρδος θα έχουν μακροπρόθεσμα, αφού και ταλέντο υπάρχει και εμπειρία υπάρχει αλλά και επαγγελματισμός. Τελευταία μεταγραφή για το σύλλογο αποτελεί ο Στέφανος Χριστόπουλος που αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έχει μεγάλη θητεία σε Δία Σαραβαλίου, Ατρόμητο, Α.Ε. Πάτρα 2005 και Αναγέννηση Πατρών.