Πρόκριση για την Κ-14, στο χέρι της η πρόκριση για την Κ-16

Φωτογραφία: Νίκος Παπαστεφανάτος

Η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Αχαΐας σε ένα δύσκολο ματς στο Αγρίνιο κόντρα στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κέρδισε με 2-3 παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ενδεικτικό της δυσκολίας που είχε η αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι έβρεχε καταρρακτωδώς και φυσικά το ότι η Κ14 δέχτηκε τα πρώτα της γκολ στη διοργάνωση.

Τα γκολ για την Αχαΐα πέτυχαν οι Φλώρος (1-1), Σακελλαρόπουλος (1-2) και Μπιρλής (1-3).

Η σύνθεση της Αχαΐας (Δ. Βαλσαμής): Στεργίου, Καραβίας (41′ Κυριακόπουλος), Λειβαδίτης, Φλώρος, Γαλάνης, Κακαβάς (65′ Φερτάκης), Αθανασόπουλος, Λάτας (60′ Αλεξανδρόπουλος), Αγγελόπουλος (60′ Κανελάκης), Σακελλαρόπουλος (70′ Κυριτόπουλος), Μπιρλής.

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αχαΐας ηττήθηκε με 3-2 από την Αιτωλοακαρνανία και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Κορφιάτης σκόραρε από κοντά έπειτα από ενέργεια του Γκολφίνου κάνοντας το 2-1, ενώ στο 55ο λεπτό η Αχαΐα ισοφάρισε με γκολ του Χαβάνη έπειτα από φάουλ του Πέλο.

Το θετικό πάντως είναι ότι η Αχαΐα κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Άρτα στα Προσφυγικά θα σφραγίσει την πρωτιά.

Η σύνθεση της Αχαΐας (Δ. Βαλσαμής): Αναστασόπουλος, Χαβάνης, Κορμπάκης, Παπαγεωργίου, Πέλο, Φερτάκης (75’ Μαυρούλιας), Σπαλιάρας, Μαλιούκης (38’ Θεοδωρόπουλος), Γκολφίνος (75’ Καραβασίλης), Κορφιάτης (80’ λ.τ. Μπαλάσκας), Δαραμούσκας.