Σηκώνουν μανίκια στον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Ο Kώστας Τσιπιανίτης είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων, με άπαντες στο σωματείο να σηκώνουν μανίκια για το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Ο ικανός τεχνικός, θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, με τον σχεδιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει, όπου έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ και τους στόχους για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, το οποίο και φέτος θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

Πρώτο μέλημα, είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας με πέντε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν κάλλιστα να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας, ενώ παράλληλα «τσεκάρονται» και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν σε καίριες θέσεις.

Εξάλλου ο Διαγόρας έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους ηλικιακά, με το σωματείο να αναζητάει και ταλαντούχους παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα νεότερων και παλαιότερων.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα των Βραχνεΐκων είναι ο Νίκος Χουσελάς, με τον οποίο υπήρξε συνάντηση και πέρυσι ήταν στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Στόχος φυσικά είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, με το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ τη νέα σεζόν, να αναμένεται συναρπαστικό, με τον Διαγόρα να θέλει πέρα από τα θετικά αποτελέσματα, να παίξει και καλό ποδόσφαιρο…