Σημαντικό «τρίποντο» για τον Δαβουρλή Κ92

Δαβουρλής Κ΄92 – Αναγέννηση Ψαθόπυργου 1-0 (73’ Σ. Πρέμτο)

Σημαντική νίκη με 1-0 επί της Αναγέννησης Ψαθοπύργου σημείωσε ο Δαβουρλής, χάρη σε τέρμα του Σπ. Πρέμτο στο 73΄λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 17’ λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Σπ. Πρέμτο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βεντουρή.

Στο 20΄λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γαλαριώτης κατέβασε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40’ λεπτό ο Βεντουρής απέκρουσε το διαγώνιο σούτ του Τσεκούρα, ενώ το ίδιο έκανε και στο 53΄λεπτό σε σούτ του Κουμπουρλή.

Στο 89΄λεπτό ο Γαλαριώτης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να «κλειδώσει» την νίκη, αφού το καλό σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Βεντουρής.

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου διαμαρτύρεται στο 93’ λεπτό για χέρι αμυνομένων μέσα στην περιοχή, με τον Μέρμηγκα να είναι κοντά και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 (Δ. Ράπτης): Θωμάς Ι., Τσεκούρας, Παππάς, Γασπαρινάτος, Πρεμτός Σ., Πολίτης, Μπάνη, Γεράνιος (89’ Μπιρλής), Γαλαριώτης, Κουμπουρλής (78’ Γερόπουλος), Ανδρικόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Θεοδωρόπουλος (79’ Καλαμπόκας), Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Νικολάτος (62’ Τζανέτης), Χουσελάς, Μπαρλάς (62’ Σαρρής), Κωστίκα (79’ Σκιαδάς), Χατούπης.