Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Νίκη Προαστείου

«Α. ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ»: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:: Παπαδόπουλος (Αβραμοπούλου-Θεοφανόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: 20’Δασουράς-52’Ξύδης,62’πεν Καϊμακάς

ΑΠΟΒΟΛΗ : 93′ 2η κίτρινη Καϊμακάς

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος η Νίκη Προαστείου κατάφερε με ανατροπή να κερδίσει τον Άρη Πατρών με σκορ 2-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό από το πρώτο κιόλας λεπτό με αποτέλεσμα να δούμε πολλές μάχες σώμα με σώμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος με αποτέλεσμα να προηγηθεί με τον Δασουρά στο 20′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε μέσα σε διάστημα 10′ λεπτών να φέρει τούμπα το ματς και δίκαια να φτάσει στην 2η σερί της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ενώ η Νίκη Προαστείου θα φιλοξενήσει εντός έδρας τον Αετό Ρίου.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

10′ Σου του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή η θα καταλήξει άουτ.

20′ Κόρνερ του Μητρόπουλου από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι θα απομακρύνει με κεφαλιά ποδοσφαιριστής της Νίκης η μπάλα θα πάει πάλι στον Μητρόπουλο που θα βγάλει την σέντρα και ο Δασουράς με κεφαλιά ψαράκι θα κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

23′ Μακρινό σουτ του Γκολφίνου η μπάλα θα περάσει άουτ.

50′ Ατομική ενέργεια του Γκολφίνου που θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ του Μητρόπουλου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

52′ Κόρνερ του Πολύδωρου από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Ξύδης θα ισοφαρίσει σε 1-1.

55′ Σουτ του Ξύδη απέκρουσε ο Πέτρου.

61′ Ανατροπή του Γαλάνη εντός περιοχής από τον Λάτση με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

62′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καϊμακάς για την ολική ανατροπή και το 1-2.

72′ Μακρινό φάουλ του Μητρόπουλου ο Δασουράς θα πάρει την κεφαλιά με τον Μποσγανά να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

73′ Κάθετη πάσα του Μουστάκα τετ α τετ ο Σαμαντάς με τον Πέτρου να αποκρούει και να κρατάει το ένα δύο.

86′ Σουτ του Παπαηλίου έξω από την περιοχή θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μποσγανάς.

88′ Λάθος στην άμυνα του Άρη ο Καρελάς θα βγει τετ α τετ αλλά προσπάθησε να κρεμάσει τον Πέτρου αλλά το πλασέ του πέρασε έξω.

93′ 2η κίτρινη κάρτα στον Καϊμακά για έντονη διαμαρτυρία στον Διαιτητή Παπαδόπουλο.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Πέτρου, Γκολφίνος, Λάτσης (76’ Θεοδοσόπουλος), Φραγκάκος, Δασουράς, Αποστολόπουλος (67’ Πετράτος), Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (85’ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος (76’ Κουνάβης), Νικολόπουλος (46’ Παπαηλιού).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Μουστάκας, Σμπόρας, Μανούσος (46’ Ξύδης), Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης (66’ Δήμας), Καϊμακάς, Καρέλας (93’ Τριανταφύλλου), Σαμαντάς, Σαρρής (75’ Φούντος).