Τέταρτη σερί νίκη και με ανατροπή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (vid)

O Διαγόρας Βραχνεΐκων έκανε το πιο σημαντικό βήμα παραμονής επικρατώντας με ανατροπή 2-1 του Πάμισου Μεσσήνης παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το σεβασμό των αντιπάλων παρά τις πάρα πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών που είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Στο 8ο λεπτό μόλις είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους ο Αλεξανδρής. Ο νεαρός φορ έκανε ωραία κοφτή ντρίμπλα, με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ, πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, «χτυπώντας» στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Χαραλαμπόπουλου η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Βραχνιώτες δεν το έβαλαν κάτω και έχασαν νέα σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με τον Κόκκαλη να κερδίζει τον Αλεξανδρή. Στο 32′ ο Σαρρής θα ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του με κεφαλιά, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ στη Γ΄ Εθνική, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φώτη Γεωργαντόπουλου.

Μάλιστα ο Αλεξανδρής θα μπορούσε να στείλει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια, αλλά ο Κόκκαλης εξουδετέρωσε το πολύ καλό σουτ του έξω από την περιοχή. Στο 53′ ο Αλεξανδρής με κεφαλιά από κοντά, ύστερα από ωραία σέντρα του Βλασόπουλου από τα δεξιά θα δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2.

Μάλιστα, θα χάσει ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα. Στο 82΄ ο Διαγόρας θα κερδίσει πέναλτι με τον Γεωργαντόπουλο να “χορεύει” τους αμυντικούς των γηπεδούχων και να ανατρέπεται. Ο Χαλανδριτσάνος ποδοσφαιριστής θα αναλάβει την εσχάτη των ποινών αλλά ο Κόκκαλης θα τον “νικήσει” με το σκορ να μην αλλάξει όμως στη συνέχεια και την ομάδα της Αχαΐας να βλέπει ακόμα πιο ψηλά.

Συνθέσεις:

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Κόκκαλης, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος , Ακριστινέι (46′ Μωράκης), Κανανάι (46′ Θώδης), Ντίσα (46′ Σαραντόπουλος), Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος (77′ Αράπη), Χαραλαμπόπουλος (77′ Κάνιστρας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαμπούνης, Πανάρετος, Σαρρής, Σιδέρης, Καπετανάκης, Βλασσόπουλος (68’ Βασιλόπουλος), Ντόμας (73’ Ούτσικας), Γεωργαντόπουλος, Τσεκούρας (84’ Δημόπουλος), Σταυρόπουλος, Αλεξανδρής (84’ Κούσουλας).

Oι καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση: