Τήρησε το fair play o Πίκολο

Σε μια αναμέτρηση όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για την ομάδα του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος “Πίκολο” κατάφερε με μια εξαιρετική κίνηση να αφήσει το δικό του στίγμα στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ του Αχαϊκού ο Πίκολο βρέθηκε εντός περιοχής εξ επαφής από τον αντίπαλο πορτιέρο και ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει προτίμησε να πετάξει την μπάλα άουτ, καθώς υπήρχε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο παίχτης του Αχαϊκού.

Όλοι οι άνθρωποι του Αχαϊκού, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος χειροκρότησε την εξαιρετική κίνηση του καθώς θεώρησε πως έπρεπε να τηρήσει το fair play και όχι να προσπαθήσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 κάτι που θα άλλαζε και τις ισορροπίες μετά της αναμέτρησης.

Σίγουρα με τέτοιες κινήσεις σιγά σιγά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου, καθώς ο “Πίκολο” μπροστά στο γκολ και στην ισοφάριση έβαλε την υγεία του αντιπάλου ποδοσφαιριστή κάτι που είναι εξίσου σημαντικό και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την κίνηση του αυτή.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς