Τεράστια νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Παναιγιάλειο

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή σημείωσε ο Παναιγιάλειος, αφού επιβλήθηκε με 2-1 της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ομάδας του ΑΟ Πυλίου Κώ, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Αιγίου ήταν ο Μακρής στο 91’ λεπτό, με τον Φωκαϊδη στο 56’ λεπτό να έχει φέρει το παιχνίδι στα ίσα, από το τέρμα του Λάλκοβιτς στο 39’ λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου.

Το φιλμ του αγώνα από το Patragoal:

5’ Πρώτη καλή στιγμή για τους μελανόλευκους, με το σουτ του Μακρή να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

13’ Προ του Λάλκοβιτς, μπλοκάρει την μπάλα ο Παπαδόπουλος, στην πρώτη καλή στιγμή της ομάδας του ΑΟ Πυλίου Κω.

28’ Καλό σουτ του Σλοβάκου Λάλκοβιτς, ο Παπαδόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σωτήρια.

39’ Γκοοολλλ μετά από τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου που έδωσε την μπάλα στο Λάλκοβιτς, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

41’ Καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με τον Κοντοχρήστο να σεντράρει από αριστερά και τον Σκούτα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ.

45’ Ευκαιρία για τον ΑΟ Πυλίου σε κόρνερ του Λάλκοβιτς προς την εστία, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με γροθιές πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

47’ Φωνές για γηπεδούχων για πέναλτι επάνω στον Φωκαϊδη από τον Τσιτσεκίδη, με τον διαιτητή Ζέστα να δίνει επιθετικό φάουλ επάνω στον αμυντικό του ΑΟ Πυλίου Κώ.

56’ Γκοοολλλ για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Κοντοχρήστος έβγαλε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Φωκαϊδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καλαντζή.

63’ Σουτ του Μακρή για τους μελανόλευκους, η μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Καλαντζή.

66’ Νέα ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με το καλό σουτ του Μαυρόπουλου έξω από την περιοχή, να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλαντζή.

72’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Πυλίου Κώ, με τον Λάλκοβιτς μετά από βολέ του Καλαντζή, να βρίσκεται τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

80’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κότζα για τους φιλοξενούμενους, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια.

85’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με τον Κοντοχρήστο να εκτελεί το κόρνερ και τον Βασίλτση να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα έλάχιστα άουτ.

86’ Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Σανδραβέλλη να πιάνει αδύναμη κεφαλιά προ κενής εστίας.

88’ Νέες φωνές για πέναλτι επάνω στον Μακρή, με τον Ζέστα να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

91’ Γκοοόλλ για τον Παναιγιάλειο στις καθυστερήσεις, αφού ο Γκίκα γύρισε ωραία την μπάλα στον επερχόμενο Μακρή, που έστειλε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας) : Παπαδόπουλος, Γκίκα, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Σκούτας, Μωραίτης, Λουκάς (12’ λ.τ. Κοτσόκολος), Μαυρόπουλος, Μακρής, Κραγιόπουλος, Φωκαϊδης (62’ Τρέσα / 84’ Βασίλτσης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Στ. Χατζησεβαστός) : Καλαντζής, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σκουλής, Δρόσος (75’ Αλομπισάντ), Λάλκοβιτς, Μπριλάκης, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (65’ Μουλάς), Χιντζίδης, Θωμαϊδης