Το “καθάρισε” από το ημίχρονο η Θύελλα Πατρών

Εύκολη νίκη σημείωσε η Θύελλα Πατρών απέναντι στην ΑΕ Ροϊτίκων, αφού επιβλήθηκε με 4-0 σε ένα παιχνίδι που είχε ήδη τελειώσει από τα πρώτα 45 λεπτά του.

Στο 16’ λεπτό ο Κωνσταντινίδης άνοιξε τον σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει ένα «εκπληκτικό» δεκάλεπτο, όπου οι Ντίνος, Κατριβέσης και Σκεπετάρης «τελείωσαν» το παιχνίδι με ακόμα τρία τέρματα, διαμορφώνοντας από το ημίχρονο το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με αυτή την νίκη η Θύελλα συνεχίζει να βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Ατρόμητο και στην 2η θέση με 41 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ροϊτίκων βρίσκεται στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα Πατρών έχει το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Αχαϊκή, ενώ η ΑΕ Ροϊτίκων φιλοξενεί την Αναγέννηση Πατρών, σε δύο πολύ «κομβικά» παιχνίδια τόσο για την κορυφή όσο και την παραμονή.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Μπακόπουλος με βοηθούς του Παναγιώτη Ζουλή και Παύλο Μπαλαρούτσο.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Πατρών : Μπαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Βλασόπουλος, Κουτσαντώνης, Ντίνος, Σκεπετάρης, Σκουμής

ΑΕ Ροϊτίκων : Μυλωνόπουλος, Κανελλόπουλος, Αγκαραϊ, Δασούρας, Μενύχτας, Παναγιωτόπουλος, Μπρόγκοβιτς, Βουτσινάς, Αλεξόπουλος, Καραχάλιος, Σκιαδαρέσης