Υπάρχουν δυσκολίες για την Αγγλία

Μάθε τα πάντα για την bet365 προσφορά*

Ο πρώτος σπουδαίος ημιτελικός σχηματίστηκε χθες και σήμερα θα μάθουμε το ζευγάρι που θα πλαισιώσει τις άλλες δυο ομάδες στην τελική τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αρχικά, η Δανία τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στη μεγαλύτερη, για εμάς, έκπληξη του θεσμού, την Τσεχία, ενώ οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το κρεσέντο τους απέναντι στην επικίνδυνη Ουκρανία. Αυτό είναι και το ματς που θα μας απασχολήσει σήμερα στη στήλη.

Ουκρανία: Μια από τις πιο χρυσές «σελίδες» στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας έγραψαν τα… παιδιά του Σεβτσένκο πριν μερικές ημέρες. Οι Ουκρανοί με γκολ στο φινάλε της παράτασης νίκησαν με 2-1 τη Σουηδία και βρέθηκαν στα προημιτελικά του Γιούρο, εκεί όπου ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Αγγλία. Η ομάδα του «Σέβα» γνωρίζει πως θα είναι το αουτσάιντερ στο ματς, όμως έχουμε δει να γίνονται πολλά σε αυτή τη διοργάνωση και το μόνο βέβαιο είναι πως δε θα φοβηθεί σε κανένα σημείο το παιχνίδι η Ουκρανία. Εκτός για καιρό θα μείνει ο Μπασέντιν, δύσκολα θα προλάβει ο Ζουμπκοφ.

Αγγλία: Έδωσε ακόμα έναν λόγο στους εκατομμύρια φίλους της να βγουν στους δρόμους σε καιρό πανδημίας αυτή η Αγγλία, καθώς μετά από μια μεστή εμφάνιση νίκησε απόλυτα δίκαια 2-0 τη Γερμανία και προκρίθηκε στην 8άδα του Γιούρο. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, τα «λιοντάρια» είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο, μιας και πέραν της καλής τους εικόνας, έχουν πιο βατό δρόμο για τον τελικό. Ο Σάουθγκεϊτ κρατάει μικρό «καλάθι», τονίζοντας πως τα πάντα είναι ανοιχτά, όμως όλοι οι Άγγλοι ζουν με μια κρυφή ελπίδα πως φέτος θα είναι η χρονιά τους. Κόντρα στην Ουκρανία θα ξεκινήσει επιθετικά, λογικά φανέλα βασικού θα πάρει ο Γκρίλις, τη στιγμή που δεν υπάρχουν απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ που έχουν φτάσει οι Άγγλοι και με τη φόρα από τον σπουδαίο αγώνα τους κόντρα στη Γερμανία, δικαίως φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Η Ουκρανία, όμως, δεν είναι ομάδα που θα μπει σε ένα ματς έχοντας ηττηθεί από τα αποδυτήρια. Είναι μαχητική και θα τα δώσει όλα για την έκπληξη. Το μηδέν στην άμυνα των Βρετανών απειλείται, πάμε στο over 0.5 γκολ των τυπικά γηπεδούχων στο 2.02 του Stoiximan.

Οι νόμιμες στοιχηματικές και οι προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)