Φρούριο το “Φ. Αραβαντινός” που χαρίζει βαθμούς «χρυσάφι»

Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Πατρών μετά το ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο και θα βγουν εκ νέου για την γιορτή της πρωτοχρονιάς.

Ο πρώτος γύρος κλείνει με θετικό πρόσημο για τους “κυανολεύκους” οι οποίοι έχουν μπει δυναμικά και στον δεύτερο γύρο καθώς σε 14 ματς μετρούν 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Μάλιστα, το σημαντικό στην συγκομιδή που έχουν σημειώσει οι φιλόδοξοι πρωταθλητές είναι ότι έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια έδρα φρούριο.

Πιο συγκεκριμένα σε 6 ματς που έχει δώσει στο “Φώτης Αραβαντινός”, η Θύελλα Πατρών έχει απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία με Πανμοβριακό, έχει σημειώσει 19 γκολ, ενώ έχει μηδέν παθητικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι νίκες ακόμα και με ομάδες όπως ο Ατρόμητος Πατρών καθιστούν τους Θυελλιώτες ως μια ομάδα που ξέρει πως να παίρνει το απόλυτο των βαθμών όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί και η επαγγελματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, Βύρωνα Καραβία – Θόδωρο Νικολακόπουλο και από τους συνεργάτες τους, που καθημερινά εργάζονται, ώστε η ομάδα να αποδίδει το μέγιστο στο γήπεδο.

Η Θύελλα Πατρών δείχνει ότι είναι έτοιμη για να κάνει το άλμα στην ανώτερη κατηγορία και το μέλλον μόνο ευοίωνο φαντάζει.