Χ-ορταστική ισοπαλία στα Καλάβρυτα!

Σε φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, η τοπική Α.Ε.Κ. αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Α.Ε. Αιγίου σε ένα χορταστικό φιλικό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα της Αιγιάλειας ήταν αυτή που σημείωσε πρώτη γκολ στο 11ο λεπτό με τον Σάντρι Αϊντίν, ύστερα από ωραία προσωπική προσπάθεια.

Η Καλαβρυτινή ομάδα ισοφάρισε με ατομική προσπάθεια του Καλαμαρά και σουτ 1-1 στο 25ο λεπτό, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη προηγήθηκαν τα Καλάβρυτα με τον Ασπρούκο που κινήθηκε διαγώνια και πλάσαρε για το 2-1 στο 52΄. Στο 74΄ ακολούθησε η ισοφάριση 2-2 της Α.Ε. Αιγίου με γκολ πάλι από τον Αϊντίν, ο οποίος παραβίασε την αντίπαλη εστία με μακρινό σουτ εκτός περιοχής.

Ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων, Κώστας Παπαδημητρόπουλος είχε την ατυχία να γυρίσει το πόδι του στο ζέσταμα πριν το παιχνίδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Καλαβρύτων (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Παπαγεωργίου, Στ. Τσαβαλάς, Σαλάι, Γκλαβάς, Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Καυγάς, Καλαμαράς, Μητρόπουλος, Ασπρούκος Στο β΄ μέρος έπαιξαν οι Γ. Τσαβαλάς, Βάκρινος, Βλάχος, Παπαβραμόπουλος, Δαφαλιάς, Κέφα.

Α.Ε. Αιγίου (Λ. Σκαρτσίλας): Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος, Μεσσήνης, Κόλα, Μπάσα, Χρυσανθόπουλος, Ερ. Αϊντίν, Κ. Δημόπουλος, Α. Αϊντίν, Μπούζι, Πολίτης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Ν. Βασιλακόπουλος, Λιάκος, Νύχτης, Νικολόπουλος.