8η σερί νίκη για τα “πιτσιρίκια” της Α.Ε. Πάτρα 2005

Φωτογραφία αρχείου

Η Α.Ε. Πάτρα 2005 είχε το σκορ της αγωνιστικής 5-0 και το εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Αίαντα Ανθούπολης με τον νεαρό Δήμα να σημειώνει χατ-τρικ. Η ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι με τον Αίαντα το “καθάρισε” νωρίς, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με σεβασμό κόντρα σε ένα ιστορικό σωματείο.

Τα… πιτσιρίκια της Πάτρας 2005 είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους την φετινή σεζόν, αφού στα περισσότερα παιχνίδια παρότι έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο, “πληγώνονταν” από τις στατικές φάσεις και τα αβίαστα λάθη και δεν είχαν πάρει τους βαθμούς που αξίζουν.

Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος κάνει εξαιρετική δουλειά με τα πιτσιρίκια της Πάτρα 2005, έχοντας καταφέρει να βοηθήσει αρκετά παιδιά στην μεγάλη ομάδα και αυτό είναι και το σημαντικότερο αποτέλεσμα για την ακαδημία, αφού ο στόχος είναι ξεκάθαρα η βελτίωση και η ανάδειξη των παικτών.

Η Α.Ε. Πάτρα 2005 παίζει καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια και σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στην θέση που είναι η ομάδα, αφού στον αθλητισμό όταν κάνεις κάτι καλά θα έρθει και το αποτέλεσμα.

Έτσι γίνεται και με την Πάτρα 2005. Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο οπότε τα αποτελέσματα αναμένεται να έρθουν και στόχος πλέον στις έξι τελευταίες αγωνιστικές είναι να χτίσουν σερί και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, κατακτώντας το πρωτάθλημα.