Ανεβαίνει βαθμολογικά ο Πανιώνιος/Αχιλλέας

Γήπεδο Αγυιάς: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ασπρουλόπουλος Γιώργος.

Σκόρερ: 25′, 45′ Μάγκος, 42′ Παπαχρονόπουλος, 69′ Πλούμης, 86′ Νικολόπουλος.

Άνετη επικράτηση για τον Πανιώνιο Αχιλλέα Αγυιάς απέναντι στους Πετεινούς με σκορ 5-0, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος Αχιλλέας σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 10 βαθμούς σε 6 ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η ομάδα του Κώστα Κραβαριώτη παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Φιλμ:

12′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλος από τα δεξιά, ο Καλαμπόκας έκανε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου Βούλγαρης.

15′ Χαμένο πέναλτι για τον Πανιώνιο Αχιλλέα, μετά την εκτέλεση του Μάγκου ο Παγανιάς έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

18′ Ο Γκλαβάς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

25′ Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη, ο Μακρής έκανε την πρώτη κεφαλιά προς την μεγάλη περιοχή και με δεύτερη κεφαλιά ο Μάγκος έκανε το 1-0.

42′ Ο Παπαχρονόπουλος με ωραία ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και με εξωτερικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

45′ Γύρισμα του Γκλαβά στη μικρή περιοχή, ο Μάγκος σε κενή εστία έκανε το 3-0 για τον Πανιώνιο Αχιλλέα.

69′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκλαβά, ο Πλούμης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, έπειτα από το λάθος του Γκότση, ο Πλούμης έσκαψε την μπάλα αλλά μπλόκαρε ο Παγανιάς.

86′ Ο Πανιώνιος Αχιλλέας έκανε πέντε τα τέρματα του με το γκολ του Νικολόπουλου.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Θανάσης Νταγιούκλας): 1. Βούλγαρης 2. Παπαχρονόπουλος 3. Γιαχαλής (56′ Πλούμης) 4. Κάππας 5. Ζαραδούκας 6. Μαντζουράκης (71′ Τσαρούχας) 7. Μακρής (65′ Αποστολόπουλος) 8. Παναγιωτακόπουλος 9. Μάγκος (56′ Σπυρόπουλος) 10. Ορφανίδης (65′ Νικολόπουλος) 11. Γκλαβάς.

Πετεινοί (Κώστας Κραβαριώτης): 1. Παγανιάς 2. Αθανασόπουλος 3. Σιρμής 4. Νάτσης 5. Κραβαριώτης 6. Σώρρας Γ. 7. Καλαμπόκας 8. Κιραμάς (56′ Σάχα) 9. Μιντίνι 10. Σαγκταμι Γκότσης (85′ Σώρρας Α.) 11. Μάρκοβιτς (65′ Ζώτος).