Πήρε την “αγγλική” ματσάρα ο Αχαϊκός

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Σαραβαλίου, αφού Αχαϊκός και Δαβουρλής σκόραραν συνολικά 7 τέρματα, σε έναν αγώνα που θύμισε “Αγγλία”.

Ο Αχαϊκός ήταν αυτός που με τέρμα του Καλόφωνου στις καθυστερήσεις, πήρε μια μεγάλη νίκη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην “παρθενική” του χρονιά στην Α’ Κατηγορία και να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και σε τροχιά Play Off.

Αντίθετα ο Δαβουρλής είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αχαϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 16′ λεπτό, όταν ο Γράβαλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 30′ λεπτό με το σουτ του Καλόφωνου να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο αγώνας επισκιάστηκε με τον τραυματισμό του Πρέμτο, ο οποίος έγινε αλλαγή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε για κάταγμα στο μετατάρσιο.

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Αχαϊκού έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του ωστόσο το σουτ που δοκίμασε ο Καλόφωνος πέρασε εκτός τέρματος.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο, ο Δαβουρλής κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Φατούρο, με τον Αχαϊκό να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 56′ λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου έπιασε ωραίο σούτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετρόπουλου.

Ο Δαβουρλής κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 66′ λεπτό ο Ανδρικόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετρόπουλου για το 2-2.

Με το παιχνίδι να έχει ανοίξει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν εκ νέου να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκόρ, χάρη σε τέρμα στο 71′ λεπτό του έμπειρου Γιώργου Λάτση, αλλά ο Καραβασίλης ισοφάρισε και πάλι για την ομάδα του Δαβουρλή, κάνοντας “θρίλερ” το παιχνίδι μέχρι το τέλος του.

Και φτάσνουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου ο Καλόφωνος έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 4-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Βαβαρούτα.

Οι αρχικές συνθέσεις του αγώνα

Aχαϊκός (Χ. Γκρέκας) : Σιδέρης, Παπαιωάννου, Λάτσης, Σταυριανός, Βαγγαλάτης, Μαρκόπουλος, Καλόφωνος, Μπαρλάς, Κυριακού, Γράβαλος, Παπαγεωργίου

Δαβουρλής Κ92 (Ν. Κοκοτσής) : Πετρόπουλος, Τόγιας, Κορμπάκης, Κλαφουντζής, Κωνσταντόπουλος, Φατούρος, Πρέντζας, Παρίσης, Καραβασίλης, Πρέμπτος, Ανδρικόπουλος