Επιστρέφει στα γήπεδα πιο δυνατός ο Αχαϊός πορτιέρο Π. Καραμανλής

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ο Αχαϊός πορτιέρο Παναγιώτης Καραμανλής επιστρέφει στα γήπεδα και ήδη βρήκε την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Καραμανλής θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν την εστία της Δόξας Νέας Μνωλάδας, στο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Α.Ε Πάτρα 2005 μέχρι την ηλικία των 13 που μετακόμισε στην Αθήνα και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Κ14.

Εκεί μετά από ένα χρόνο πήγε στην Κηφισιά (Γ’ Εθνική) όπου παρέμεινε από το 2014 έως και το τέλος του 2016 και από εκεί πήγε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Με τον Γηραιό να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, εντάχθηκε στην ομάδα για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή Γενάρη του 2017 ως εκπαιδευόμενος (ημιεπαγγελματιας) όπου και τραυματίστηκε, υφιστάμενος την πρώτη ρήξη χιαστού.

Έπειτα γύρισε στην Πάτρα και πήγε κατά σειρά στον Διαγόρα Βραχνεΐκων (Γ’ Εθνική) το 2017-2018. Ακολούθησε ο Πανμοβριακός Ριόλου (Γ’ Εθνική) το 2018-2019, η Αχαϊκή (Α’ Αχαΐας) 2019-2020 όπου πήρε και την άνοδο. Παρέμεινε στην Αχαϊκή δεύτερη χρόνια, το 2020-2021 έως και τη διακοπή πρωταθλήματος λόγω καραντίνας. Και μετά την περίοδο 2021-2022, αγωνίστηκε κατά το πρώτο μισό στην Εληα Λυθροδόντα (Γ’ Εθνική Κύπρου) και το δεύτερο μισό στον Αίαντα Γαστούνης, όπου ολοκλήρωσε μια ενυτπωσιακή σεζόν, η οποία όμως είχε απρόσμενη κατάληξη.

Μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγώνων, στην αποχαιρετιστήρια προπόνηση, έπαιζε κατά τη διάρκεια του διτέρματος ως τακτικός παίκτης (όχι δηλαδή τερματοφύλακας) και σε μια φάση, δέχτηκε ένα τζαρτζάρισμα, έφυγε εκτός γηπέδου και πέφτοντας άτσαλα κάτω, υπέστη τη δεύτερη ρήξη χιαστού της καριέρας του. Πέρσι χειρουργήθηκε και δούλεψε ατομικά για να μπορέσει να επανέλθει το γόνατο και να είναι σήμερα έτοιμος να επιστρέψει ξανά δυναμικά στην ενεργό δράση.